Over Normec BTV Audit

Uw partner in VCA-certificatie

Normec BTV Audit werd opgericht in 2006. Dankzij onze certificering kunnen ondernemingen het veiligheidsgebeuren gestructureerd aanpakken.

Met een VCA-certificaat van Normec BTV Audit bewijst u dat uw VGM-managementsysteem conform is met de VCA-eisen. Wij zijn sinds 4 september 2007 geaccrediteerd door BELAC voor het certifiëren van VGM-beheersystemen onder het certificaatnummer 324-QMS.

 

 

Missie en visie

Normec BTV Audit gelooft sterk dat de kracht van managementsystemen ondernemingen steunt in hun streven naar veiliger en kwaliteitsvol werken. Normec BTV Audit stelt zich tot doel op een objectieve manier het veiligheidsbeleid in uw bedrijf te beoordelen, waardoor mogelijks het aantal arbeidsongevallen wordt verminderd.

Onze kernwaarden

Normec BTV Audit is onderdeel van Normec

Normec is een toonaangevende organisatie in de TICC-branche (Testen, Inspecteren, Certificeren, Compliance). Ons werkgebied reikt van (drink)waterkwaliteit, luchtkwaliteit en bodemkwaliteit tot brandveiligheid, voedselveiligheid en managementsystemen. Met ruim 4.000 medewerkers werken we dagelijks aan een veilige en gezonde werk- en leefomgeving. Voor deze én toekomstige generaties.